Uddannelsesapoteker forår 2024

København Nørrebro Apotek

Adresse: Nørrebrogade 8
Postnr: 2200
By: København N
Region: Hovedstaden
Telefon: 35398382
   
Apoteker: Majid Sairafianpour
Vejleder: Mohammed Majid Saied
Stedfortræder for vejleder:
Personale i alt: 60
Apotekerkreds: Københavns Apoteker Forening
Hjemmeside: www.ugleapotek.dk
 
Ønsker at være uddannelsesapotek for farmaceutstuderende i forår 2024:
Ja
 
Apotekeren og personalet har talt om forventningerne til at være uddannelsesapotek; apoteket har ressourcer og er positivt indstillet overfor at fungere som uddannelsesapotek:
Ja
 
Apoteket ønsker antal studerende:
2
 
Karakteristik/beskrivelse af apoteket:
Nørrebro Apotek er et strøgapotek, der dagligt bliver besøgt at mange forskellige kunder. De mange turister og forskellige kulturer gør, at der dagligt tales mange forskellige sprog. Apoteket har åbent hver dag (også lørdag og søndag) kl. 8.00-20.00 og kan til tider have meget travlt. De ansatte har derfor meget varierende arbejdstider og er meget fleksible. Apoteket har en varerobot og 9 skranketerminaler, der er opdelt i 6 skranker til direkte ekspedition af recepter og 3 skranker til håndkøbs- og mærkevaresalg. Derudover har apoteket 7 filialer; Fisketorvet, Vesterbro, Humletorvet, Ørsted, Spinderiet, Borups Allé og Herlev Ugle. De studerende vil få mulighed for også at få indblik i filialverdenen. Det er apotekets mål at sikre kvalitet og sikkerhed i ekspeditionerne af lægemidler med fokus på kundetilfredshed samt at tiltrække flere kunder ved nytænkning inden for branchen. Yderligere er det apotekets mål at øge medarbejdernes arbejdstilfredshed. Vi uddanner farmakonomer og har farmaceutstuderende i praktik, hvilket alle medvirker til nye inputs og udfordringer i hverdagen. Apoteket går ind for ærlighed og hårdt arbejde. Udover den høje arbejdsindsats er det et meget socialt apotek, der ser sig selv som én stor familie. Tonen kan til tider være fast og hård, og vi forventer, at de studerende kan tilordne sig dette. Vi forventer ligeledes, at de studerende arbejder selvstændigt. Apoteket regner med, at de studerende optages som en naturlig del af arbejdsfællesskabet.
 
Beliggenhed:
Apoteket ligger i begyndelsen af Nørrebrogade på hjørnet ved Dronning Louises bro. Der går bus lige til døren og Nørreport station ligger 5 minutter derfra. Parkering er meget begrænset.
 
Er apoteket akkrediteret/certificeret eller i gang med at blive akkrediteret/certificeret?
Ja
Akkrediteret i efteråret 2020.
 
Opgaver og projekter igangsat de seneste 3-4 år:
Apotekets mål er at afvikle månedlige kampagner og temadage med tilbud og demonstrationer af forskellige varegrupper herunder cremer, vitaminer, kalktilskud etc. Vaccination: Hvert efterår tilbydes gratis vaccinations forløb til særlige kunder. Forhandling af lægemidler til produktionsdyr: I starten af år 2020 begyndte apoteket at forhandle lægemidler til produktionsdyr. De studerende kan derfor få mulighed for snuse til denne opgave.
 
Udstationeringsmuligheder:
Apoteket har kontakt til plejehjem, praktiserende læger, tandlæger og dyrlæger, men har den holdning, at de studerende selv skal iværksætte kontakten til udstationering. Af tidligere udstationeringer kan nævnes: Psykiatrien, Apotek i Norge, Fertilitetklinik og Sygehusapotek.
 
Apotekets primære samarbejdspartnere:
Plejehjem, læger, tandlæger og dyrlæger.
 
Opgaver og projekter som planlægges i år og fremover:
Apoteket arbejder løbende med kvalitetsudvikling, og vil ligeledes i 2023/2024 have fokus på kvalitetsarbejde, specielt på filialerne. Apoteket er åbne for nye tiltag og projekter, så alle input er velkomne.
 
Beskrivelse af apotekets brug af de studerendes arbejdskraft, fx antal arbejdsdage, mødetider, mulighed for hjemme-arbejdsdage mv. Beskriv endvidere vilkår for muligheden for afholdelse af ferie.
Mødetider, ugentlig fridag og ferie aftales med apoteket. Der tages i så vidt muligt højde for de studerendes ønsker. Som udgangspunkt er der ikke mulighed for hjemmearbejdsdage og mødetiderne tilrettelægges mellem kl. 8-18.
 
Faciliteter til de studerende:
Studierum med internetadgang. PC medbringes selv af den studerende.
   
Tilbyder apoteket fribolig til de studerende?
Nej
 
Eventuelle udtalelser fra tidligere studerende:
 
Andet:

2023-08-10
   
Tilbage til oversigten ->