Uddannelsesapoteker forår 2024

Gazelle Online Apotek

Adresse: Møgelgårdsvej 6
Postnr: 8520
By: Hadsten
Region: Midtjylland
Telefon: 87851133
   
Apoteker: Trine Persson
Vejleder: Gunvor Bodilsen
Stedfortræder for vejleder: Trine Løvgren Persson
Personale i alt: 65
Apotekerkreds: Århus Amts Apotekerforening
Hjemmeside: www.webapoteket.dk
 
Ønsker at være uddannelsesapotek for farmaceutstuderende i forår 2024:
Ja
 
Apotekeren og personalet har talt om forventningerne til at være uddannelsesapotek; apoteket har ressourcer og er positivt indstillet overfor at fungere som uddannelsesapotek:
Ja
 
Apoteket ønsker antal studerende:
2
 
Karakteristik/beskrivelse af apoteket:
Webapoteket er det ene af landets to online apoteker. Vores målsætning er at være landets bedste online apotek. Ordentlighed og faglighed præger vores hverdag. Både i forhold til vores kunder men også i forhold til hinanden. Vi er samtidig et apotek, hvor arbejdsglæde og det sociale er i højsædet og hvor der er rum til forskelligheder. Apoteket er initiativtager til mange skøre og festlige tiltag. Apoteket er et apotek i stordrift. Vi er en virksomhed i konstant vækst og hvor fornyelse og udvikling er en hverdag. På apoteket vil du møde flere forskellige faggrupper ud over de apoteksansatte.
 
Beliggenhed:
Vi er placeret i Lystrup, med Århus som nærmeste større by, ca. 10 km væk.
 
Er apoteket akkrediteret/certificeret eller i gang med at blive akkrediteret/certificeret?
Nej
Vi er ikke akkrediteret men arbejder pt. efter DDKM. Kvalitetsarbejdet prioriteres højt. Vi har haft inspektion fra Lægemiddelstyrelsen to gange senest i 2021 og får jævnligt besøg af fødevarestyrelsen.
 
Opgaver og projekter igangsat de seneste 3-4 år:
Faglig formidling er et højt prioriteret projekt. Vi udbygger hele tiden vores artikelunivers og vores faglige mail kommunikation med vores kunder. Og vi vil meget mere. Apoteket arbejder konstant på at effektivisere vores arbejdsgange og har netop afsluttet et effektiviseringsprojekt med Implement Consulting Group.
 
Udstationeringsmuligheder:
Der er muligheder for udstationering.
 
Apotekets primære samarbejdspartnere:
Apoteket har kontakter til sygehusafdelinger på Skejby. I vores lokalområde er der gode muligheder for kontakter til hjemmesygeplejersker, læger og diverse institutioner.
 
Opgaver og projekter som planlægges i år og fremover:
Flytning september 2023, er husets helt store projekt. Opstart elevuddannelse, vi modtager i september 2023 vores to første farmakonom studerende på den helt nye kombiuddannelse. Vi modtager, forhåbentlig også, vores to første studerende i februar 2024. Udbygning af vores faglige ansvarsområder, er i gangsat men fortsættes. Derudover er der en lang række projekter i pipeline.
 
Beskrivelse af apotekets brug af de studerendes arbejdskraft, fx antal arbejdsdage, mødetider, mulighed for hjemme-arbejdsdage mv. Beskriv endvidere vilkår for muligheden for afholdelse af ferie.
De studerende er først og fremmest studerende. Arbejdstider, mødetider og ferie tilpasses de studerende.
 
Faciliteter til de studerende:
Apoteket har ikke mulighed for at stille bolig til rådighed. Apoteket ligger ikke langt fra Århus hvor der er rige muligheder for bolig. Arbejdsplads (med PC) stilles til rådighed.
   
Tilbyder apoteket fribolig til de studerende?
Nej
 
Eventuelle udtalelser fra tidligere studerende:
Vi har endnu ikke haft studerende, men glæder os til de første.
 
Andet:
De studerende skal påregne 3 ugers udstationering på et fysisk apotek. Vi er selvfølgelig klar til at hjælpe med en kontakt.

2023-09-05
   
Tilbage til oversigten ->